Uvazujme

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som zarobil..

Nie, nebojte, ziadne marketingove podvody, ale iba dalsi pribeh z internetu :)
Dnes som sa zasa potuloval internetom a narazil som na krasny clanok s titulkou: Ako som lahko zarobil peniaze a kúpil si Lexus SC430-2003 (odkaz: johnblog.info/sk/ ).. Wow, hovorim si, tak to si musim precitat, ved mam nejake skusenosti so start-upmi a mozno sa inspirujem.. Opak bol pravdou.. Prva vec, co mi udrela do oci bola krasna lista s logami vsetkych moznych news-firiem a kanalov ako CNN, FoxNEWS atd, atd.. CO to tam robi..??? Ved sa na to ani kliknut neda.. Ideme dalej - logo ISO 9001 - da fuck..??? Ved to je certifikat manazerskej kvality, co to tu robi..??? Dalsia vec: fotka - chlapik na nej stoji oprety o Lexus IS a titulok hovori: Moj novy Lexus SC430-2003..... Tak toto ma dostalo uplne, milujem auta a cely zivot sa nimi zaoberam, Lexus mal v roku 2003 v ponuke 6 modelovych radov (ES, GS, LX, IS, LX a spominany SC, co bol roadster) a dnes v roku 2013 ich ma 5 (prave roadster SC vypadol kvoli nepopularite z ponuky)..
Priznam sa, ze som clanok nedocital.. Prebehol som ho ocami a pise sa v nom ako vyhrat nad elektornickym systemom stavkovania a nezabuda sa na upozornenie, aby ste to v realnom kasine neskusali.. Cudujme sa svete: na konci clanku je samozrejme vhodne umiestneny odkaz: Peniaze na svoje vysnivane auto som zarobil v kasine blabla... Bonusom su komentare akoze ludi, vynasajuce tuto zazracnu metodu do neba a predbiehajuce sa kto kolko zarobil.. Je to priam nechutne a uvazujem nad tym, ci to nehranici s podanim zaloby..
Pytam sa sam seba - naozaj su ludia tvoriaci takto neuveritelne clanky taki hlupi, alebo taki odvazni..??? Naozaj su ludia citajuci taketo nehorazne clanky tak dovercivi, kliknu a stavia..??? UVAZUJME ludia a hovorme o tom nahlas..ked moze niekto utocit, my sa mozeme branit.. V tom je nasa sila..

Ludia a spolocnost | stály odkaz

Komentáre

  1. aj na tomto
    blog systeme ma reklamu jeden domenovy spekulant :) :D
    publikované: 23.06.2013 16:29:30 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ako mucha na lep
    http://kedysi.com/

    pravdupovediac, ja som sa chytil. po tom ako som to precital som si povedal preco nie, kapital mam, skusim to. teraz ked Ste mi otvorili oci, nestiham sa cudovat. som fakt taky dovercivy? asi som.

    je nejaka moznost ako dostanem svoj vlak na 24option.com naspat? alebo mozem hend svojim 250€ zakyvat?

    S pozdravom
    publikované: 26.09.2013 22:38:07 | autor: richard (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. DAkujem
    Dakujem za zorientovaie, uz uz som isiel nabit ucet. Len este som si spravil tabulku, v ktorej mi vyslo ze 11ta stavka ma vyjde na 512 EUR, tak ma to preslo hned. Za dalsie k tym komentarom na tej stranke sa neda vobec pridat koment.....asi tak s lexusom. Radsej nedavajte vypoved z prace ;-)
    publikované: 18.11.2013 20:19:53 | autor: marek (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ruleta
    neviete povedať ako je to z ruletou,systémami hrania?Na reálnej doma sme to skúšali a väčšina hier vychádzala do zisku tak neviem ako eu casina a spol..díky
    publikované: 14.01.2014 23:02:05 | autor: chorchets (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Tvoj názor
    Zdravím. Stránok na podobnej báze som už videl mnoho a ako každý som aj ja asi 5min uvažoval nad tým či investovať ale veľmi rýchlo som pochopil že také niečo nie je možné. Musí to mať ochranu voči výhram ako jedna na ktorej sa spálil známi na rovnakom princípe. 5x zatočil a prehral a na šiesty alebo max 8 krútenie mu zrazu stránka vypovedala službu. Náhoda?
    Zaujímal by ma tvoj názor na nasledujúcu stránku:
    http://kedysi.com/
    Znie to veľmi jednoducho ale som realista a chápem že NIKTO PODSTIVÝ nemôže zarábať 150 eur za hodinu. Navyše nevidím spojitosť s reálnymi kurzami a príde mi to ako súkromné stránky ktoré pracujú na základe rozdielu vložených financií pre a proti. Zisk 80 alebo strata 85 je jasný prepočet toho na čom týto páni zarábajú.
    Jediné čo im kvotujem je siahodlhý komentár "akože" investorov na konci stránky - niekto sa s ním poriadne vyhral a dokonca si dal pozor aj na častú chybu kedy sa menia dátumi pisateľov tak aby boli stále aktuálne či cca 2 týždne staré - proste tam dátumy vôbec nedal.
    Ďakujem vopred za tvoju reakciu prípadne vlastné skúsenosti.
    publikované: 22.03.2014 08:14:23 | autor: Matej (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ĽUDIA SPAMATAJTE SA (stručný kooment na http://kedysi.com/ )
    Vyzdvihujem ako precízne a do detailov autor rozobral ten obludnný a nezmyselný článok s Lexusom atď... Je to samozrejme podvod, ako aj všetky ostatné web stránky s informáciami, kde Vám ukazujú presné postupy ako zarobiť veľké peniaze.

    Ľudia, pre Boha... Spamätajte sa. NIKTO cudzí Vám nedá nič zadarmo. Nikdy. Keby to bolo tak ľahké, tak by sa ten dotyčný, čo to prezentuje, snažil z toho vyťažiť maximum a nie informovať o tom celú verejnosť. Fakt sa treba spamätať a rozmýšľať...

    Len tak som si klikol na tú stránku, čo tu dávate v komentároch http://kedysi.com/. Už len ten link je čudný (slovenské_slovo.com). Hneď na začiatku obrázky z jeho transakcií že koľko mu chodí peňazí na účet?? Čo to je za blud ? A pod tým obrázky nejakého BMW a nejakého bytu? Prečo v tom aute nesedí on ? Prečo v tom byte na pohovke nesedí on ?
    Ďalšia vec, odkazy, ktoré tam sú na 24option.com a Bbinary.eu. Nie sú to vôbec jednoduché odkazy ako by mohli byť, čiže pre 2option by to malo byť : https://www.24option.com/ , ale odkaz je na tento link: http://kedysi.com/24optionS.php , ktorý potom otvorí toto: https://www.24option.com/?oftc=22547&utm_medium=Affiliates&utm_source=22547_18829&utm_campaign=24Option+Binary+Option+Trading
    Stránnka vyzerá rovnako, ale je tam veľa parametrov, predpokladám že jeden z nich je číslo toho pána (oftc=22547), čiže pri každej registrácii dostane za Vás ON nejaké peniaze. Čiže vôbec nezarába tým spôsobom aký tam popisuje (veď ten spôsob ani nefunguje), ale iba na tom, že sa tam VY zaregistrujete a samozrejme potom prídete o peniaze...
    Popravde sa mi to ani nechce ďalej čítať, všetky tie zložité tabuľky a grafy čo tam sú majú len za úlohu Vás nalákať aby ste sa zaregistrovali. Takže končím, lebo musím pracovať (poctivo) a zarobiť si na jedlo.

    Držím palce a ako hovorí Norika, nedajte sa ojebať....




    publikované: 10.07.2014 12:05:50 | autor: Tomas (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. WOT
    Ak už ste tak naivní, tak skúste aspoň používať do Vášho browseru WOT - www.mywot.com
    Ten Vás aspoň informuje, že stránka 24option.com nie je dôverihodná, keď už na to sami neviete prísť...
    publikované: 22.09.2014 20:54:46 | autor: Ano (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. binárne opcie
    ak neviete čo sú to Binárné Opcie, čítajte ďalej
    Binárne Opcie, sú jeden z niekoľkých druhov obchodovania na burze. Obchod v tomto odvetví je ale význačný svojou extrémnou jednoduchosťou, ako už názov hovorí (binárne – majúci iba dve časti, zisk alebo stratu). Obchodovať s opciami ziskovo môže aj úplný začiatočník, ktorý by mal na burze veľké problémy. Zdroj: http://xbinop.com/sk/
    publikované: 21.12.2015 12:41:22 | autor: JanGazdik (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014